Ydelser

JEG KAN TILBYDE HJÆLP MED:

Jeg har interesse for flere psykologfaglige arbejdsområder og har gennem årene fået erfaring, efteruddannelse og supervision indenfor disse.

Individuel terapi

Vi oplever alle problemer og frustrationer i løbet af livet, og engang imellem kræver det en ekstra indsats at komme videre. Det kan fx være når vi oplever en rådvildhed eller fastlåsthed i vores tilgang til problemerne. Det kan i de tilfælde være hjælpsomt at opsøge terapi.

Parterapi

Kærlighed og parforhold kan være en kilde til harmoni og lykke, men det sker sjældent uden konflikter og frustrationer. Så selv om kærligheden måske kan "tåle alt, tro alt, håbe alt, og udholde alt" så forudsætter det samtale, kompromisser og samarbejde.

Konsultation

Jeg tilbyder konsultative indsatser i grupper og organisationer. Fx ifht teamudvikling, håndtering af samarbejdsproblemer og anden procesledele. Jeg tilbyder derudover undervisning, træning og afholdelse af temadage.

Supervision

Når vi arbejder med andre mennesker, så er vi vores eget primære redskab: Vi oplever og forstår deres situation og behov gennem vores egne (personlige og faglige) antagelser, forestillinger og ideer. Det er derfor vigtigt at modtage supervision, så vi får anledning til at stoppe op og reflektere over de vurderinger og valg vi laver i mødet med andre.